Åpner 2024

Hartmans brygge blir et inspirerende møte- og festlokale med den beste beliggenheten midt på bryggekanten og i nærheten til alt byen har å by på.

Hunsfos opplevelse ser nye muligheter og kommer til byen, i 2024 blir det igjen aktivitet i de flotte lokalene på Hartmanns brygge.  

Vi jobber med å forbedre tilbud til våre trofaste kunder, og vi er glade for å kunngjøre åpningen av Hartmanns på nyåret.  

Kristiansands nye møtelokaler midt på bryggekanten. Vi kommer til å tilby en allsidig storstue som kan brukes til lukkede selskaper for private og næringslivet. Kapasitet ca 200 personer.

Hartmanns brygge er det perfekte sted for sammenkomster, fra morgen til kveld. Hele året. Når det stormer som verst ute og bølgene spruter på vinduene eller når sola steiker og havet ligger bleiga. Smeigedag eller storm – her kjenner du naturen helt inn i lokalene. 

Ta kontakt for bestillinger av lokaler på bryggekanten i Kristiansand

Lite slår følelsen av god mat og drikke i harmoni med fantastisk utsikt. Helt i vannkanten i Kristiansand finner du oss. Hartmanns kan leies til både selskaper, events, kurs og konferanser.

Vi tilbyr også en rekke aktiviteter som bla. matlagingskurs på Gladkjøkkenet, escapespill, båtturer og padleturer i skjærgården.

Menyen bygger på lokale råvarer

Med god hjelp av Benjamin på Tilstede Mat Og Mer har vi utviklet en helt ny fire retters meny tilpasset vårt Gladkjøkken på Hartmanns brygge. Dette er menyen for de med fokus på lokal mat laget med råvarer fra lokale bønder, fiskere og norske råvarer.

Suppe

Potet purreløk suppe på norske poteter og purreløk med eple og stangselleri crudite og friske urter. Serveres med godt surdeigsbrød og lokalt smør fra Øvrebø. 

Forrett

Bakt sjøkreps med urtesmør, salat med lokale primører og en hjemmelaget sitronmajones og hvitløkstoast.  

Hovedrett

Biff fra den lokale Norske bonden med bakt potet, urte-pisket rømme serveres med bakte grønnsaker, frisk urte-spinat salat og chimichurri saus.

Dessert

Hartmanns sjokoladekake med creme chantilly og marinerte røde bær.

Pris 1495,- per person.

Ønsker du vår klassiske meny på Gladkjøkkenet er det selvfølgelig mulig

Det blir servert en fire-retters middag, dere velger selv. Du får kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Kurs i matgleder, fantastisk fellesskap i kjøkkenet og rundt bordene og god mat, i ei og samme pakke.

Klassikeren, 4 retter:

Røkt andebryst på rødløkskompott  

Pannestekt kveite på potetpuré og vinaigrette med soltørkede tomater 

Hjortefilet med rødvinsaus, rotgrønnsaker og hasselbackpoteter 

Hjemmelagd vaniljeis i karamellkurv med bringebærcoulis frukt og bær


Pris: kr 1495,- per pers.

Biffmenyen, 4 retter

Grillet kongekrabbe Malaysia med grissini 

Varmrøkt ørret med ertepuré og tomatvinaigrette 

Biff av oksens indrefilet, hjemmelagd bearnaise, sesongens grønnsaker og poteter 

Karamellpudding

Pris: kr 1595,- per pers.

Våre endrings- og avbestillingsrutiner

Avbestilling av et helt arrangement må skje skriftlig på mail otylia@hunsfos.no senest 4 uker før arrangementsdagen. Ved senere avbestilling belastes 50% av kuvertprisen. Hvis avbestillingen skjer samme dag som arrangementet skulle holdes belastes det full kuvertpris.  

Reduksjon og justering av bestilt antall kan skje inntil 5 dager før arrangementet.  

Justeringer av antall etter dette blir belastet 50 %

Justeringer av antall samme dag som arrangementet holdes belastes 100%.  

Antallet deltakere kan være opptil 50 gjester i Gladkjøkkenet på Hartmanns brygge, men det faktureres fra minimum 20 gjester. Reduksjoner under 20 deltakere belastes 100%.  

Vi gjør oppmerksom på at du som kontaktperson er ansvarlig for å informere ditt selskap om gjeldene betingelser.