Bryllupslokaler på Hunsfos

Går du i giftetanker eller kjenner du noen som skal gifte seg?

Når du er på jakt etter det helt spesielle stedet for å feire det helt spesielle mennesket du skal dele livet med. Kan vi hjelpe deg med å arrangere bryllupsfesten din og gjør den til en minnerik dag.

Inviter slekt og venner til et bryllup i de historiske lokalene på Hunsfos. 

Her kan du se for deg hvordan bryllupsdagen kan se ut på Hunsfos

Gjestene ankommer og blir mottatt med noe godt i glasset, enten i PM 5 eller ute på terrassen.  

Deretter er det tid for mingling. Det spilles live-musikk mens gjestene blir servert bobler i glassene før middagen. Den består av et utsøkt 3 retters måltid og bryllupskake.

Dersom det er ønskelig, kan vi også arrangere fyrverkeri eller andre festligheter som prikken over i-en. 

Kvelden avsluttes med ytterligere et liveband eller DJ, bartender som serverer gjestene det de ønsker seg samt pizza fra Hunsfos, snacks eller andre delikatesser. 

Dessert eller bryllupskake? 

Står du forvirret i valget mellom dessert til middagen eller bryllupskake? Kanskje begge deler? Vi anbefaler en lett sorbetis fra Hennig-Olsen is med makroner fra Karamell konditori fra Hunsfos så har man plass til både kaker og kaffe.  

Bryllupsmeny

Vår bryllupsmeny består av en 3 retters måltid, denne dagen skal du lene deg tilbake, vi tar hånd om bryllupsmenyen og serverer et utsøkt måltid til dine gjester.

Våre lokaler

Vi har mange fleksible rom som passer perfekt for ditt bryllup, enten du ønsker å samle storfamilien eller om du ønsker et intimt bryllup, kun med de nærmeste:

Ønsker du å leie lokaler? 
Ta kontakt med oss om du ønsker informasjon, priser eller vil komme og se våre lokaler på en befaring. 

Karamell konditori

I fabrikklokalene som tidligere rommet papirmaskin 6 finner du nå Karamell konditori, et lite konditori som er kjent for sine gode makroner i alle mulige smaksvarianter. Søtsakene smelter på tungen og er som en liten eksplosjon av gode smaker.

Konditoriet produserer selvfølgelig også kaker i alle varianter.  


Ta kontakt så ordner vi det du trenger til bryllupet eller ta kontakt med Karamell konditori direkte på telefon 940 76 893, eller send mail til post@karamellkonditori.no

Foto: Karamell konditori
Foto: Style by Mll, Mona

Bordpynt og annet

Vi er behjelpelige med leie av duker, stoltrekk, bordpynting og valg av servietter.  

Kontakt oss for en visning av våre bryllupslokaler

Tlf 380 444 55

Ta kontakt