Dagpakker på Hunsfos

Skreddersydd opplegg

Liten eller stor gruppe, vi på Hunsfos Opplevelse skreddersyr gjerne et opplegg for deg og dine kolleger med aktiviteter og møterom. Vil du utfordre deltakerne? Vi tilbyr en rekke morsomme aktiviteter som vekker konkurranseinstinktet.

Moderne møterom for kurs og konferanse

Vi tilbyr møterom med varierende størrelse med kapasitet på opp til 650 personer. Her ligger alt til rette for et godt arbeidsmiljø – året rundt. Alle våre møterom oppfyller dagens krav til lys, lyd og luft, og det er selvfølgelig tilrettelagt med alle tekniske fasiliteter.

Mat og drikke

Vårt kjøkken serverer deg og dine kollegaer en god frokost, lunsj og middag. Pizza fra Fabriken Hunsfos eller sushi fra LV sushi på Hunsfos. Dersom det er ønskelig å tilby deltakerne pausemat, tilbyr vi alternativer som forfriskende smoothies, delikate fruktfat, nystekte vafler og smørbrød, eller kanelsnurrer og skolebrød fra Hunsfos Fabriker. Kanskje det frister med smakfulle makroner fra Hunsfos eget konditori, Karamell konditori? Ønsker dere en større middag, serverer vi gjerne en utsøkt 3 retters middag.

Ta kontakt med Annette Jakobsen så helper hun deg gjerne.

Mail: annette@hunsfos.no

Gratis parkering

Hunsfos næringspark tilbyr gratis parkering for alle våre gjester. Ladeplasser for el-bil har vi også. Vi oppfordrer alle gjester som parkerer på el-bil parkering om å flytte bilen så snart den er ferdig ladet.

Overnatting i Vennesla

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting i Vennesla, enda. Men ved ønske om overnatting til deg og dine gjester, kan vi hjelpe dere med å bestille overnatting på et av hotellene i Kristiansand.

Motta et uforpliktende tilbud

Gjennom tidene har Kong Olav V, adelsmenn og storkarer diskutert trelast- og papirpriser, forretninger og politikk på Hunsfos. Nå er det kanskje din tur til å oppleve Hunsfos fabrikers rustikke omgivelser.

Ta kontakt