Nyheter

Hunsfos blogg – ser hva som skjer her.

Disse artistene spiller lørdag 10.juni på Hunsfest

Kurt Nilsen med band

Sommeren 2023 legger Kurt Nilsen med band ut på noen eksklusive konserter, og Vennesla er eneste konsertsted på Sørlandet. Artisten stiller med med kreativt overskudd og baklomma full av rykende ferske låter.

Kurt og bandet gleder seg til å dele musikken med fans av Kurt-soundet som forener country, pop og rock og hans helt unike stemme og spilleglede.

Kurt Nilsen, backet av sitt formidable og forrykende band, er kjent for å gi alt på scenen. Festivalsommeren 2023 serverer de tidløse Kurt-klassikere og smakebiter fra nyheter for et publikum som må være forberedt på både allsang og gåsehud.

Adam Douglas

Adams studioalbum «Better Angels» fikk Spellemannpris 2021. I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival. Den populære juleturnéen «An American Holiday» selger 13.000 billetter årlig. Musikerne gleder seg stort til å spille og spesielt til å dele de nye låtene med publikum.

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin ́Wolf og Ray Charles ́ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017. 

Onsdagsbandet

Onsdagsbandet er kjent for å lage god stemning på festivaler. Her ramler det ut den ene slageren etter den andre. Onsdagsbandet, et av de beste liveband innen sin sjanger står på scenen blir det ekte konsertstemning og allsang på enhver festival.

Artistene tar deg med på en reise gjennom 70-, 80- og 90-tallet frem til dagens listepop. Her får du et show med god musikk og god stemning som du ikke vil gå glipp av.

andre blogginnlegg

Legg igjen en kommentar