Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gospelkonsert på Hunsfos 18.00

15. desember 2022 @ 18:00 - 19:30

Gospelkonsert 15.desember klokken 18.00 PM5, Hunsfos

  • BJ McKenzie
  • The Anchored fra Chicago
  • Restart Mass Choir fra Greipstad
  • Gospelkortet Exodus fra Kristiansand
  • Tom Jarle Istad Kristiansen

Tom Jarle Istad Kristiansen som er musikalsk leder for blant annet korene Restart Mass Choir fra Greipstad og gospelkoret Exodus fra Kristiansand, vil sammen med BJ McKenzie og Anchored singers fra Chicago lage en gospelopplevelse vi sent vil glemme. Med til sammen 100 stemmer i et felleskor vil de presentere kjente og kjære julelåter, men i en nyere og spennende musikalsk drakt.

BJ McKenzie er kjent for å tilføre tradisjonell gospel ved å legge til sin karakteristiske scatting og jazz-riffing og dermed skape moderne gospel som alle generasjoner kan ha glede av.

BJ har er en unik stemme og som i mange år har samarbeidet musikalsk med Tom Jarle, både med låtskriving, men også som sanger på Tom Jarle sine produksjoner. Chicago er en stor by med mange kjente stemmer som Walt Whitman, Charles Jenkins og Donald Lawrence, har BJ på kort tid rukket å bli en velkjent stemme i blandet miljøene. Igjennom hans egne utgivelser, men også med låter som Tom Jarle har produsert.
Både BJ og Dorothy har utgivelser som er skrevet og produsert av Tom Jarle.
Med Dorothy Crawley sin sterke og bestemte stemme, vil hun løfte taket. Det er alltid spennende å høre henne synge, da hun er den stemmen i trioen som får publikum til å sitte igjen med tårer i øynene og smil om munnen.
James Parkers stabile tenorstemme er en grunnstein i trioen. Hans veldige viberator vil runge i veggene og sette stemningen.
Disse to, både James og Dorothy har stått ved BJ’s side i mange år, både som venner men også som sangere. Disse tre har vært Tom Jarles faste sangere når han har besøkt Chicago ved flere anledninger med hans musikk. Derfor vil denne firerbanden gi publikum en enorm musikalsk opplevelse, og med korene i bakgrunnen vil vi oppleve at korsang blir satt i et nytt perspektiv.

Anchored singers, som kommer fra gospelens hovedstad Chicago, vil ta oss med i en spennende opplevelse av det gospelmusikalske livet i Chicago. Med rytmer og symbaler vil de gi oss en unik opplevelse og følelsen av å delta i en ordinær baptistmenighet i kjent «blues brother style»

Pris kr 350,- (+billett avgift kr 30,-)

Velkommen til julestemning og gospel på Hunsfos.

Bestill billetter her

Detaljer

Dato:
15. desember 2022
Tid
18:00 - 19:30
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://app.checkin.no/event/50303/gospelkonsert

Arrangør

Hunsfos Opplevelse AS
Telefon
380 444 55
Epost
post@hunsfos.no
Vis Arrangør nettside

Sted

PM5
Hunsfos Næringspark
Vennesla, 4700
+ Google-kart
Telefon
380 444 55