4. desember 2023
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Lattergalla IKAROS Jonna Støme

desember 15 @ 20:00 - 21:15

Jonna Støme er klar med sin andre soloforestilling!

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Jonna Støme klar med sitt andre soloshow, og skal omsider følge opp kultshowet «Fargerikt faenskap» fra 2009. Med over tyve års fartstid som standupkomiker ser mange på Jonna som en overlever fra en svunnen tid. Hva som er lov å mene og ytre og vitse med har i hvert fall endret seg noe i løpet av alle disse årene. I «Ikaros» får du bli med Jonna på en reise nærme sola, med fantastiske historier og vitser om alle slags fristelser det er lett å falle for. 

Ifølge sine (hvite) venner fra Oslos beste vestkant kan Jonna si hva han vil og slippe unna med det, siden han har blitt kysset av solen. Tiden vil vise om dette stemmer. Vi er uansett stolte og glade over å presentere en aften med Norges mest undervurderte komiske geni – gled deg til «Ikaros» med Jonna Støme.

Forestillingen varer i ca. 75 minutter – uten pause.

Dørene åpner klokken 19.30.

Detaljer

Dato:
desember 15
Tid
20:00 - 21:15
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

Julegada
Vis Arrangør nettside

Sted

Hunsfos Næringspark, PM5
Hunsfos næringspark
Vennesla, Agder 4700
+ Google-kart
Telefon
380 444 55
Vis Sted nettside