Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mordet på Hunsfos

27. oktober 2023 @ 19:00 - 22:00

KR 1495

Gjør deg klar for en kveld som tar deg med på en reise til Hunsfos fabriker på 1950-tallet.

Kvelden er fylt med en god porsjon humor, overraskelser og et mord som du skal løse, på menyen står en deilig tre-retters middag. Velkommen til en kveld der alt kan skje!

Denne begivenheten gir deg en unik mulighet til å delta i en uforglemmelig kveld fylt med spenning, intriger og god underholdning, skapt av den anerkjente mysterieskaperen Jo Smedley. Jo Smedley er kjent for sin eksepsjonelle evne til å skape mysterier, og hun har skreddersydd historien bak “Mordet på Hunsfos”. 

Handlingen er plassert i autentiske omgivelser, inspirert av lokale historier, mens selve plottet er hennes oppdiktede mesterverk. I ekte Agatha Christie-stil har Jo Smedley gjennom sitt firma Red Herring Games skapt enestående kriminalgåter og mysteriespill for fornemme eiendommer og slott i England.

Hunsfos Opplevelse er stolt over å være destinasjon og tidlig ute med mysteriemiddager i Norge, og denne kvelden lover de en opplevelse utenom det vanlige. Arrangementet er nøye tilpasset Hunsfos’ historie og atmosfære, med mål om å gi deg en autentisk og engasjerende opplevelse. Du vil få muligheten til å løse krimgåten i samarbeid med dedikerte skuespillere og servitørteamet. Underveis vil du motta hint og opplysninger som hjelper deg med å løse gåten, samtidig som du nyter en deilig 3-retters meny. 

Vi håper at du ønsker å tilbringe denne kvelden sammen med oss og dine venner eller ansatte. Vi ser frem til å dele denne spesielle anledningen med deg.

NB! Bruk inngang PM6, Hunsfos Næringspark

Detaljer

Dato:
27. oktober 2023
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
KR 1495
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

Hunsfos Opplevelse AS
Telefon
380 444 55
Epost
post@hunsfos.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Hunsfos Næringspark, PM5
Hunsfos næringspark
Vennesla, Agder 4700
+ Google-kart
Telefon
380 444 55
Vis Sted nettside