Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

UTSOLGT! Sowdiak – EP releasekonsert

april 20 @ 20:00 - 23:30

Dette blir en rap-konsert som ingen rappere i Norge tidligere har gjort, en en rap-konsert designet for et sittende publikum.
Det høres kanskje ikke så voldsomt ut i og for seg da et sittende publikum ofte er dagligdags for mange musikksjangre, dog inngår ikke rap blant disse. Rap-konserter er ofte forbundet med at det “krever” mye av publikum, da låtmaterialet ofte har mye energi. Ideen til konseptet kom til artisten da han var på noen festivaler i sommer, og selv merket at han liker seg i den bakerste delen av publikum. Da slo det han: “Hvordan ville en rapkonsert som han selv ønsket å gå på se ut?”
Etter å ha lekt litt med denne tanken var ideen klar: En jazzklubb med rapmusikk.
Ideen er å gjøre Hartmanns Brygge om til en jazzklubb-aktig venue, hvor man kan bestille et bord sammen med venner. Bestill 8-manns bord, 6-manns bord, 4-manns bord eller kom alene. Bord med bordservering gjennom QR-koder på bordet.
Sowdiak:
Rapperen fra Kristiansand, Sowdiak (kjent fra sanger som Fly og Markens i kveld), har tilnærmet to millioner streams på forskjellige plattformer og strømmetjenester og har utgjort en stor del av den Sørlandske rapscenen siden 2010. Den selverklærte Sørlandsprinsen gjennomtenkte tekster svøpt i sørlandsidyll og etter et par år i stillhet er han endelig klar for å slippe et nytt prosjekt.

Dørene åpner klokken 20.00
Aldersgrense 20 år.

Konserten varer i ca 75 minutter.

Detaljer

Dato:
april 20
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Arrangør

Mål tid AS

Sted

Hartmanns brygge
Nodeviga 1
Kristiansand, Norge
+ Google-kart