Gladkjøkkenet

Gladkjøkkenet, fellesskap i kjøkkenet

Finnes det noe hyggeligere enn å lage mat sammen? Inviter med deg kollegaer, venner eller planlegg bursdagsfeiring i vårt kjøkken. Fire-retters middag, det velger dere selv med kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Kurs i matgleder, fantastisk fellesskap i kjøkken og rundt bordene, historien om industriens storhetstid i Vennesla og fantastisk god mat, i ei pakke.

På Hunsfos kan vi ta i mot grupper fra 18-100 personer. Som regel gjennomføres arrangementet med 18-30 personer i Kalandersal 1 og 2, men er det flere enn 30 personer spiser gjestene i PM5.

Slik ser en kveld i Gladkjøkkenet på Hunsfos ut

18.00 Velkomst og noe i glasset, en Cava, litt «sammenristing» før gjestene setter seg 

18.20 Kort gjennomgang av meny og gjestene deles i grupper  

18.45 Vi går i kjøkkenet og lager mat en drøy times tid, kanskje noe godt i glasset der også 

20.00 Vi går til bords  

20.15 Forretten serveres sammen med bitte litt historie fra Hunsfos, eller det programmet dere ønsker 

21.00 Rett nr 2 kommer på bordet, historier til Hunsfos

21.45 Hovedretten serveres, og det kommer litt innslag og underholdning (eller litt Hunsfos historier) 

22.25 Desserten serveres sammen med kaffi og et lite glass dessertvin gjerne med innslag av underholdning 

23.00 Kvelden er over. Du kan avtale å avslutte senere om dere ønsker det

Vi forteller gjerne historier fra Hunsfos om dere ønsker det. En slik kveld er underholdning i seg selv og kvelden blir hyggelig. Om dere ønsker musikalsk innslag, tale, en Kahoot eller noe annet er det fullt mulig å ha innslag mellom rettene.

Her er våre menyer

Klassikeren, 4 retter:

Røkt andebryst på rødløkskompott  

Pannestekt kveite på potetpuré og vinaigrette med soltørkede tomater 

Hjortefilet med rødvinsaus, rotgrønnsaker og hasselbackpoteter 

Hjemmelagd vaniljeis i karamellkurv med bringebærcoulis frukt og bær


Pris: kr 1395,- per pers.

Biffmenyen, 4 retter

Grillet kongekrabbe Hunsfos/Malaysia med grissini 

Varmrøkt ørret med ertepuré og tomatvinaigrette 

Biff av oksens indrefilet, hjemmelagd bearnaise, sesongens grønnsaker og poteter 

Karamellpudding ala Hunsfos

Pris: kr 1495,- per pers.

Lokalmat satt sammen av Tilstede mat og mer

Med god hjelp av Benjamin på Tilstede mat og mer har vi utviklet en helt ny fire-retters meny tilpasset vårt Gladkjøkken. Dette er menyen for de med fokus på lokal mat laget med råvarer fra lokale bønder, fiskere og norske råvarer. Tilgangen til råvarene vil variere etter årstid.  

Lokalmat meny:

Potet purreløk suppe på norske poteter og purreløk med eple og stangselleri crudite og friske urter. Serveres med godt surdeigsbrød og lokalt smør fra Øvrebø.     

Bakt sjøkreps med urtesmør, salat med lokale primører og en hjemmelaget sitronmajones og hvitløkstoast.     

Biff fra den lokale Norske bonden med bakt potet, urte-pisket rømme serveres med bakte grønnsaker, frisk urte-spinat salat og chimichurri saus.  

Hartmanns sjokoladekake med creme chantilly og marinerte røde bær.  

Pris 1595,- per person.  

Våre drikkepakker

Her kan du velge en pakke, eller det du måtte ønske. Det er også mulig å betale drikke individuelt om det er ønskelig. 

Drikkepakke 4 retter

En drikke ved ankomst, musserende eller en øl. Ett glass vin eller en øl i kjøkkenet. Utvalgte gode viner eller øl til alle fire retter og kaffe med påfyll kr 795,- 

Drikkepakke alkoholfri

En drikke ved ankomst, gjerne Cava alkoholfri, alkoholfri drikke i kjøkkenet og gode alkoholfrie drikke til alle rettene og kaffe med påfyll kr 395,-  

Våre endrings- og avbestillingsrutiner

Avbestilling av et helt arrangement må skje skriftlig på mail post@hunsfosopplevelse.no senest 4 uker før arrangementsdagen. Ved senere avbestilling belastes 50% av kuvertprisen. Hvis avbestillingen skjer samme dag som arrangementet skulle holdes belastes det full kuvertpris.  

Reduksjon og justering av bestilt antall kan skje inntil 5 dager før arrangementet.  

Justeringer av antall etter dette blir belastet 50 %

Justeringer av antall 3 dager før arrangementet holdes belastes 100%.  

Antallet deltakere kan være opptil 100 gjester, men det faktureres fra minimum 18 gjester. Reduksjoner under 18 deltakere belastes 100%.  

Vi gjør oppmerksom på at du som kontaktperson er ansvarlig for å informere ditt selskap om gjeldene betingelser.  

NB! Med ønske om kjøp av våre forkler med logo på, kan de kjøpes for kr 500,- pr forkle.

Bestill en kveld på Gladkjøkkenet

Vi lover god stemning, nye triks på kjøkkenet og mat av høyere klasse.

kontakt oss