Hunsfest-venn

Bli en Hunsfest-venn

Hunsfest er Venneslas egen sommerfestival som går av stabelen 9.-10.juni 2023. Festivalen byr på god musikk og en helg du ikke vil gå glipp av. Her møtes klassekamerater, naboer, kollegaer, familie og venner i hyggelig lag med god musikk som ramme for arrangementet. 

Støtt opp om vårt årlige arrangement; Hunsfest og bli en Hunsfest-venn.

Hunsfest bygdas naturlige samlingspunkt

Hunsfest er naturligvis en møteplass for nye og eksisterende kunder eller samarbeidspartnere, med hyggen og den unike stemningen på Hunsfor står i hovedfokus. Vi booker nasjonale artister som trekker publikum – men like viktig for oss er det å skape en arena for lokale band som kan stå på scene sammen med nasjonale aktører. Vi vet at Venndøler liker å høre Venneslaband, så dette er et viktig fokus område for oss. 
 
Vi utvider nå Hunsfest til en todagers festival for å nå de unge på fredag og godt voksne på lørdag. Vennesla har et lavt kulturelt tilbud på sommeren, og vi vet at Hunsfest er en viktig kulturarena. For å sikre oss en god drift i årene fremover og mulighet for å booke riktige band – ønsker vi å inngå et samarbeide næringslivet. 

.

Som Hunsfest-venn får du:

2 stk Hunsfest  weekendpass
2 stk billetter til fredagen på Hunsfest
2 stk billetter til lørdagen på Hunsfest
Presentasjon av bedrift og synlig logo på våre nettsider Hunfosopplevelse.no 
 
Bli med å støtt Venneslas eneste sommerfestival og bidra til en god møteplass, spennende kulturliv og særegen arena for bygda. 


Pris for å bli Hunsfest-venn er kr 10.000,- 

  Fyll ut skjema og bli Hunsfest-venn


  Faktureringsopplysninger:  Levering av logo

  Logo sendes i vektorisert, høyoppløst format (eps, ai eller pdf)

  Send til Elisabeth Høibo: elisabeth@hunsfos.no


  Vi er stolte leverandører av lokale kulturelle opplevelser

  Kontakt oss på 380 444 55