4. desember 2023

Hunsfest

Hunsfest er Venneslas store sommerfest og bygdas egen musikkfestival. Her møtes de lokale for god musikk og herlig stemning. Det er matservering fra lokale leverandører inne på området og mulighet til å kose seg ekstra denne dagen.

I år utvider vi festivalen til to dager, fredag 9. juni braker det løs med ny festival som retter seg mot et litt yngre publikum. Lørdag har vi valgt artister som snakker til et litt mer voksent publikum.

Her er årets artister til Hunsfest 2023

Hunsfest fredag 9. juni

Staysman

Staysman er en av landets mest profilerte artister og underholdere – en ekspert på festmusikk og god stemning. Med over 15 års turné-erfaring og en bred folkelig appell, har han bergtatt publikum over det ganske land. Sammen med sitt 6-manns band, er Staysman sine konserter utvilsomt en uforglemmelig opplevelse for ethvert publikum. 

Med kjente låter som «20 kg ekstra», «Muggene er megasvære» og «Trenger en mann», har Staysman etablert seg som en solid hit-leverandør. Overalt de turnerer meldes det om utsolgte hus og elleville publikummere

Soppgirobygget

Etter flere år som en av de største innen festmusikk har Soppgirobygget markert seg på topplistene med megahits som «Afterski», «Domen» og «Kjøpe Hele Sverige». 

Duoen kan vise til over 200 millioner streams og 300+ konserter i hele Norden, og leverer et av landets hardeste live-shows. Her snakker vi eksperter på konsertopplevelser.

Donkeyboy

Donkeyboy er et navn som er kjent for de fleste. Gutta leverer et forrykende show live, med store hits som “City Boy”, “Pull of the Eye”, “Crazy Something Normal”, “Downtown”, “Sometimes” og “Ambitions”. Kvartetten fra Drammen ble da et av Norges aller største popband da de kapret første- óg andreplass på VG-lista og radiolista med låtene «Ambitions» og«Sometimes».

De har toppet lister gang på gang, høstet inn utallige platinatrofeer, og er til nå streamet svimlende 300 millioner ganger. Suksesshistorien fortsetter for Kent, Cato, Peter og Thomas.

Hunsfest lørdag 10. juni

Kurt Nilsen

Sommeren 2023 legger Kurt Nilsen med band ut på noen eksklusive konserter, og Vennesla er eneste konsertsted på Sørlandet. Artisten stiller med med kreativt overskudd og baklomma full av rykende ferske låter.

Kurt og bandet gleder seg til å dele musikken med fans av Kurt-soundet som forener country, pop og rock og hans helt unike stemme og spilleglede.

Kurt Nilsen, backet av sitt formidable og forrykende band, er kjent for å gi alt på scenen. Festivalsommeren 2023 serverer de tidløse Kurt-klassikere og smakebiter fra nyheter for et publikum som må være forberedt på både allsang og gåsehud.

Adam Douglas

Adams studioalbum «Better Angels» fikk Spellemannpris 2021. I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival. Den populære juleturnéen «An American Holiday» selger 13.000 billetter årlig. Musikerne gleder seg stort til å spille og spesielt til å dele de nye låtene med publikum.

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin ́Wolf og Ray Charles ́ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017. 

Onsdagsbandet

Onsdagsbandet er kjent for å lage god stemning på festivaler. Her ramler det ut den ene slageren etter den andre. Onsdagsbandet, et av de beste liveband innen sin sjanger står på scenen blir det ekte konsertstemning og allsang på enhver festival. 

Artistene tar deg med på en reise gjennom 70-, 80- og 90-tallet frem til dagens listepop. Her får du et show med god musikk og god stemning som du ikke vil gå glipp av.

Sikre deg et eget bord til vennegjengen

Lørdag 10.juni kan du bestille bord på Hunsfest til vennegjengen, kollegaer, naboer eller familien. Få servert en sommerlig grillbuffet og inngangsbilletter til årets Hunsfest. Minimum 6 personer.

Festivalen åpner dørene klokken 17.00. Aldersgrense 18 år

Unngå kø og hent festivalbånd

Torsdag 15.30-20.00
Fredag 15.00-19.00
Lørdag 15.00-19.00

Festivalbåndene hentes i telt ved inngang PM6, husk å ta med legitimasjon. Festivalen har aldersgrense på 18 år. Bånd kan ikke hentes for andre personer, da vi må sjekke at alle festivaldeltagere er myndige.

Årets spilletider Hunsfest

Fredag:

17.00 Dørene åpner
18.00 Donkeyboy
20.00 Staysman
22.00 Soppgirobygget

Lørdag:

17.00 Dørene åpner
17.30 Onsdagsbandet
19.30 Adam Douglas
22.00 Kurt Nilsen

Vi takker Sparebanken Sør som generalsponsor for Hunsfest