Hunsfest

Hunsfest er Venneslas store sommerfest og bygdas egen musikkfestival. Her møtes de lokale for god musikk og herlig stemning. Det er matservering fra lokale leverandører inne på området og mulighet til å kose seg ekstra denne dagen.

Her er årets artister 2024

Vi er over oss av begeistring over de artistene vi har booket til årets Hunsfest, sier en entusiastisk Agnar Espegren, daglig leder og bookingsjef i Hunsfos Opplevelse.

Hele Norges TIX, eller Andreas som han i dag også er godt kjent som, har vært landets mest spilte artist to år på rad med hele ti låter innom førsteplassen på norske hitlister.

Han kan smykke seg med titler som Årets Spellemann, MGP-vinner, bestselgende forfatter og internasjonale låtskriver. TIX er en utrolig fin fyr som lager skikkelig festivalstemning, vi har tidligere hatt han på scenen på Sparebank Sør Arena og vi gleder oss til å få han tilbake, sier Agnar.

D.D.E

30 år på vegen har D.D.E. besøkt små og store steder rundt om i landet, nå er turen kommet til Hunsfest og Vennesla.

Den folkekjære gjengen er eksperter på konsertopplevelser. Gled deg, det blir rai, rai og god sommerstemning på Hunsøya

TIX

Hele Norges TIX, eller Andreas som han i dag også er godt kjent som, har vært landets mest spilte artist to år på rad med hele ti låter innom førsteplassen på norske hitlister.

Han kan smykke seg med titler som Årets Spellemann, MGP-vinner, bestselgende forfatter, internasjonal låtskriver. Gled dere til ordentlig feststemning når TIX inntar scenen.

Krydrer med lokale band

Vi slipper et til band med lokale artister i mai, dette for å krydre festivalen litt. 

Hunsfest ble etablert i 2015 og ble tatt i mot i bygda med stor suksess. Festivalen som åpner Sørlandets festivalsommer, er blitt en musikalsk, kulturell og sosial møteplass for flere generasjoner. Fraflyttede Venndøler kommer hjem i juni for å være med på det de omtaler som «årets sosiale happening for oss som ikke bor i bygda» og det kan oppleves som en herlig skolereunion blant tusenvis av gjester som deltar på festivalen. 

Venndøler er superhyggelige festivalgjengere og med årets lineup forventer vi glade festivalgjengere fra byen også, sier festivalsjefen. 

Bygedefestivaler er viktige

Vi mener helt klart at bygdenorge trenger festivaler, de små festivalene bygger stolthet, kultur og et godt tilbud ute i distriktene – noe vi brenner for i Vennesla.  

Vår erfaring viser at flere generasjoner ønsker å være sammen på konsert, så det ligger klart til å bli en herlig festivalkveld på Hunsfos.

Sikre deg et eget bord til vennegjengen

Fredag 7.juni kan du bestille bord på Hunsfest til vennegjengen, kollegaer, naboer eller familien. Få servert en sommerlig grillbuffet og inngangsbilletter til årets Hunsfest. Minimum 6 personer.

Bestill på post@hunsfosopplevelse.no

Festivalen åpner dørene klokken 17.00. Aldersgrense 18 år

Unngå kø og hent festivalbånd

Torsdag 15.30-20.00
Fredag 15.00-19.00

Festivalbåndene hentes i telt ved inngang PM6, husk å ta med legitimasjon. Festivalen har aldersgrense på 18 år. Bånd kan ikke hentes for andre personer, da vi må sjekke at alle festivaldeltagere er myndige.

Ledsager Har du behov for ledsager til festivalen, må ledsagerbevis fremvises ved båndpåsettingen. Ledsager gjelder kun én person.

Årets spilletider Hunsfest

Fredag: Kommer…

17.00 Dørene åpner