“Hunsfos Opplevelse Presenterer”

Hunsfos som kulturarena

Hunsfos Opplevelse startet opp i Næringsparken i 2015, og har som formål å tilby kultur og opplevelser basert på konserter, kurs og konferanser, events og bevertning, samt utleie av lokale på det gamle industriområdet.

Høsten 2022 startet vi opp et kulturkonsept vi kaller «Hunsfos Opplevelse Presenterer».

Manglet konsertarena

Konseptet kom i stand etter at vi gang på gang var blitt kontaktet av forskjellige band og artister som har en forankring enten i lokalmiljøet i Vennesla eller som kommer i fra Sørlandsområdet, og som ønsker å sette opp en konsert i omgivelsene i bygda uten at de nødvendigvis har midler for å kunne ta risiko ved å arrangere en konsert.

Fra papirfabrikk til kulturarena

Hunsfos nedlagte papirfabrikk ble i 2012 kjøpt opp av en gruppe lokale investorer og gründere som startet arbeidet med å transformere det gamle industriområdet til et moderne næringsområde.

Underveis er historikken ivaretatt og bygningsmassen og kulturen på stedet i Næringsparken er alltid i fokus og har spilt en viktig rolle i bygdas utvikling.

Øve den sosiale muskelen

Etter to år med covid trenger vi alle å øve den sosiale muskelen, og dette er en konsert hvor vi oppnår mye av det vi jobber med i det daglige; å skape opplevelser for mange, jobbe frem kreative løsninger og se muligheter hvor mange andre mest ser begrensninger.

Forskjellige sjangere

For å tiltrekke oss forskjellige gjester, har vi gjort konserter og samarbeid med tre tungrock band og americana band.

Mad Man samlet “hele” bygda

4. mars presenterte vi et lokalt 80-talls band som etter 40 år for første gang skulle samles , Mad Man stod igjen på scenen til bygdas store begeistring. Denne kvelden huset vi 600 gjester og fans som ville få med seg Mad Mans reunion.

Her opplevde vi stor glede i samspillet, lokal låtskriving, samhold og folkehelse, energi og tilhørighet, kreativitet og ikke minst ble dette et stort sosialt og kulturelt samlingspunkt for mange. Egen lokal konferansier ledet kvelden og gikk tilbake til 80-tallet og fortalte om ungdommene og hvordan de levde i kulturlivet på den tiden.

Internasjonal tungrock til Hunsfos

Vi ønsker å samarbeide med forskjellige musikk sjanger for å skape et bredt kulturelt tilbud! Høsten 2022 og våren 2023 har vi hatt Tungrock, Americana, Gospel og Pop/Rock band.


Vi er stolte leverandører av lokale kulturelle opplevelser

Kontakt oss på 380 444 55