23. september 2023

Hunsfos Opplevelse som eventaktør

Hunsfos Opplevelse jobber også som eventaktør og holder til i Kristiansand og Vennesla. Vi er en totalleverandør av arrangementstjenester og hjelper til med små og store eventer, booking av artister etc.

Vi tilbyr også utleie av det meste du trenger til festen, bryllupet, sommerfesten eller vip-området ditt. Bord, benker, telt, dekketøy, toaletter, gjerder og barrikader og barløsninger etc. Vi har personlig oppfølging og hjelper til med din arrangementsplanlegging.

Planlegger du et arrangement og trenger rådgiving? Gi oss en kort beskrivelse av ditt event, så kan vi se hva vi kan gjøre for deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud.

Julebord, sommerfest, teambuilding aktiviteter, konferanser, konserter og kick off. ​​La oss ta jobben med booking, innhold, logistikk og kjøreplan.


Hunsfos Næringspark

Lokaler på Hunsfos som tar opp mot 800 mennesker, i over 10 år har vi gjennomført utallige arrangementer for små og store bedrifter og arrangører.

Sørlandshallen

Gjennomføring av større arrangement i Sørlandshallen. I samarbeid med D3 og Stay gjennomførte vi høsten 2022 et arrangement med ca 900 deltagere.

Hunsfest

Venneslas største festival, og to dager med konserter.

Oktoberfest

I over 10 år har vi arrangert Oktoberfester på Hunsfos. I samarbeid med Sjøbua og Beddingen arrangerer vi i år Oktoberfest også i Lillesand.

Hartmanns brygge

Åpner 2023