Kickoff

Skal du arrangere kickoff på jobben?  

Kick-off har som regel hovedmål om teambuilding, motivasjon og relasjonsbygging internt i en bedrift. Dette danner grunnlaget for videre utvikling og setter videre kursen for gruppen. Vi kan skreddersy arrangementet etter deres preferanser.

En meget spesiell stemning oppstår når farger, toner og mennesker møter hard betong og røde teglstein i de tidligere fabrikklokalene. Det er gammelt og nytt i skjønn forening. Vi gjør firmafesten til en fin opplevelse. 

Fire tips til deg som skal arrangere kick-off

Finn aktiviteter som krever samarbeid og problemløsing

Ønsker du virkelig å få noe ut av teambuildingen, bør du finne oppgaver og aktiviteter som får de ansatte til å tenke litt utenfor boksen og aktiviteter som krever samarbeid. Finn gjerne ulike oppgaver eller aktiviteter med en miks av noe “for alle”.

Vi kan tilby teambuilding med matlaging i Gladkjøkkenet, escapebokser med utfordrende oppgaver og tankenøtter. Ønsker dere litt mer fart kan vi anbefale paintball i de gamle fabrikklokalene våre.

God mat og drikke

Underveis i opplegget er det viktig å fylle på energilageret. Deltagerne blir fort sulte og ukonsentrerte om de ikke får nok påfyll. Det kan være lurt å tenke på at maten skal være sunn, god og uformell. Pizza fra fabriken, gode rundstykker, salater eller smoothie bowl. Sunne alternativ holder hjernen skjerpet, i tillegg bør kaffe og te bør vann være tilgjengelig gjennom dagen.


Men det trenger ikke være sunt hele dagen, kos er viktig. Bakverk fra Fabriken er alltid en hit, ferske boller og skillingboller er fint å sette frem, da blir dagen litt mer uformell og hyggelig.
Husk å informere om allergener, det er kjedelig for deltagere som ikke kan spise den fristene maten som settes frem.

Sett dato for arrangementet

Pass på at ditt arrangement ikke krasjer med konkurrerende eller et lignende arrangement. Unngå å planlegge inn et arrangement i de periodene folk har mye å gjøre, skolens ferieuker kan også være vanskelige å gjennomføre et arrangement.

Ha det gøy

Husk å legg opp dagen slik at deltagerne får en minnerik og morsom dag, latteren skal sitte løst og med mulighet til å prate med andre enn de man pleier å prate med, så aktiviteter hvor man blir delt inn i team er en god ide. En dag med kick-off skal være gøy.

Moderne møterom for kick-off

Hunsfos har en av Sørlandets største konferanse saler, og er derfor et bra valg dersom du skal arrangere et stort kickoff med mange deltagere. Vi har mange fleksible rom som kan leies til ulike arrangementer: 

Lykke til med ditt kick-off!

Ta kontakt med Annette Jakobsen så helper hun deg gjerne.

Mail: annette@hunsfos.no

Motta et uforpliktende tilbud

Legg det neste møtet ditt til Hunsøya og Hunsfos Opplevelse.

Ta kontakt