Konfirmasjon

På terskelen til voksenlivet

Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand konfirmasjon hjemme. Hunsfos kan bli den perfekte løsningen når man skal samle hele familien og fin ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Velg konfirmasjonslokale til riktig antall

Til konfirmasjonsfeiring er det vanlig å invitere mellom 20 og 60 gjester. Kalandersalene passer det fint å være mellom 15 – 40 gjester. Er det en stor familie med flere en 40 gjester, er PM5 en fin ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet. Det er også mange konfirmasjonsfeiringer i lune og hyggelige Biblioteket i andre etasje. Her er stilen mer rustikk. Det passer å være mellom 15 – 25 gjester her.

Mat og drikke

Våre erfaringer viser at de fleste ønsker seg greie enkle valg for å bestemme mat og drikke til konfirmasjon. Det er vanlig enten å velge buffet med tapas/koldtbord, smørbrød eller pizza. Vi kan også servere en utsøkt 3 retters middag, om det er ønskelig.

Våre menyforslag

Smørbrød 3stk 299,- pr pers

Tapas/koldtbord  499,- pr pers

Pizzabuffet med salat 349,- pr pers

Til dessert kan vi anbefale is servert med smakfulle makroner fra Hunsfos eget konditori, Karamell konditori.

I våre selskapslokaler kommer du til ferdig dekket bord og kan kose deg med feiringen av et familiemedlem på terskelen til voksenlivet. Ønsker dere selv å dekorere lokalet og bordene før feiringen, avtales det på forhånd.

De fleste konfirmasjonsfeiringer velger alkoholfritt til maten, men vi har muligheter for å servere vin til. Drikke kommer i tillegg til menypris. Lokalleie kommer i tillegg til menypakkene på kr 7000,-. Det er beregnet at konfirmasjonsselskap varer i ca 5 timer.

Ta kontakt med Annette Jakobsen så helper hun deg gjerne.

Mail: annette@hunsfosopplevelse.no

Gratis parkering

Hunsfos næringspark tilbyr gratis parkering for alle våre gjester. Ladeplasser for el-bil har vi også. Vi oppfordrer alle gjester som parkerer på el-bil parkering om å flytte bilen så snart den er ferdig ladet.

Av- utstyr

Det er takhengt lerret og projektor både i begge Kalandersalene, Biblioteket og i PM5, (festsalen). Det kan komme godt med hvis man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje en sangtekst. Det er wifi på Hunsfos, men vi anbefaler alltid å laste ned innholdet på forhånd.

Motta et uforpliktende tilbud

Opplev Hunsfos fabrikers rustikke omgivelser.

Ta kontakt