Kurs & konferanse

Vi gir deltagere inspirerende opplevelser med det lille ekstra

Hunsfos skaper en perfekt ramme for kurs, konferanser og kick-offs, for vanlige eller kreative møter, og for den spesielle anledningen som fortjener noe ekstraordinært. Her finner du en spennende miks av det historiske, industrielle, røffe og moderne.

Det er som om romlingen fra de enorme papirmaskinene fortsatt reflekteres av de tykke murveggene. Likevel måtte arbeiderne som en gang vrimlet i hallene her, vært enig i at Hunsfos aldri har vært mer stilfullt og elegant.

Opplevelser med det lille ekstra

Vi hjelper dere med å gi deltakerne en inspirerende opplevelse med det lille ekstra fra start til slutt. Om det er konferanser, møter, kurs og firma- og kundearrangementer.

Vi har også lang erfaring med gjennomføring av arrangement utenfor Hunsfos. Siste store gjennomføring var å huse 900 gjester i Sørlandshallen. Et stort arrangement som gikk over to dager. Her ble det servert tre-retters middag, lunsj begge dager, faglig program og underholdning på kvelden.

Vi ser alltid etter nye muligheter og opplevelser

“Ingenting er umulig, og ingenting er for stort”, det er litt sånn daglig leder og eier, Agnar Espegren tenker. Vi er kreative og finner løsninger som passer det kunden etterspør. Agnar har over 20 års erfaring med events og reiseliv, han har drevet to hoteller, jobbet som eiendomsmegler og driver med utleie av alt du trenger til festivaler, bryllup og fest.

Annette Jakobsen jobber som prosjektleder i Hunsfos Opplevelse og har 15 års erfaring fra eventbransjen både i Oslo og i Kristiansand. Hun har jobbet med store selskaper og events både i Norge og i Europa.

Utvalgte arrangementer

Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til litt større. Vi har gjennomført en rekke arrangementer, både på Hunsfos og utenfor våre lokaler. Klikk deg inn på linken under her, så kan du lese hvilke erfaringer våre gjester har gjort med oss og av våre gjennomførte prosjekter. Vi tar alltid utgangspunkt i ditt behov og budsjett før vi utarbeider våre forslag.

Her kan du lese hva våre gjester sier om Hunsfos Opplevelse.

Ta kontakt så syr vi sammen et spennende opplegg

Vi arrangerer events, konserter, kurs & konferanser, bryllup, matlagingskurs og escape bokser – sentralt på Sørlandet.

 

Ta kontakt