En kveld hvor alt kan skje

Hvis du leter etter en mysteriekveld som byr på underholdning mens du spiser, så er mordmysteriekvelden i “Dinner Theatre-stil” akkurat det du leter etter.

Her får du en totalopplevelse med kombinasjonen av underholdning, mat og drikke. Disse små øyeblikkene. Detaljene. Her kan alt skje, men det betyr ikke at noe er tilfeldig. Festen er en nøye koreografert reise, fra gjesten som tar det første glasset med drikke, via maten og underholdningen.

Allerede når du går inn i PM6 på Hunsfos, vil du legge merke til den helt spesielle atmosfæren. Her blir velkomsten servert og du kan nyte noe godt i glasset mens vertskapet får deg i stemning. Snart blir du tatt med inn i vår festsal PM5, hvor du blir ført til bordet der du skal få oppvartning og underholdning hele kvelden av våre dedikerte skuespillere.

Kongelig besøk på fabrikken

Året er 1955 og alt er klart til det kongelige besøket av H.K.H kronprins Olav. Arrangementskomiteen har jobbet dag og natt med forberedelser til det prominente besøket. Så skjer det utenkelige og de ansatte gjør alt for å rydde opp og oppklare den forferdelige hendelsen før politiet ankommer.

Her skjer det forviklinger. I Mordet på Hunsfos er målet for kvelden å løse mordmysteriet som foregår på Hunsfos fabrikker. En rollebesetning på fem skuespillere bringer opplevelsen til live, og det er opp til deg å løse oppgaven. Vær på vakt, spør en skuespiller etter klues og hint, kanskje ditt bord klarer å oppklare mordet? 


Erfarne skuespillere 

Det er fem mistenkte, alle med sine viktige posisjoner på fabrikken. Ett drap skjer like før det kongelige besøket skaper stor furore blant medarbeiderne. 

Mysteriet er skrevet som interaktive middagsteater samt interaktive spørsmål fra gjestene. Vekten er moro og melodrama, og stykkene krever et erfarent sett med skuespillere for å lære tilbake historien. Denne manusstilen er ikke for nybegynnere. 

Et godt team av skuespillere er på plass og styrer kvelden med stø hånd. Mysteriet er designet for å kjøres på en scene og inkluderer en treretters måltid.

Stor internasjonal suksess

Jo Smedley er en av Englands mest kjente mysterieskapere, og har skrevet “Mordet på Hunsfos”, den store og unike attraksjonen på Hunsøya. Et event for rundt 90 gjester. Tilbudet er unikt på Sørlandet, men er store suksesser i internasjonalt, ikke minst i Storbritannia.

Lokalet for store eventer

Hunsfos Opplevelse holder til i sjarmerende historiske lokaler, i den gamle Hunsfos fabrikker omkranset av Otra i Vennesla. Den gamle papirfabrikken fra slutten av 1800-tallet med mursteinsvegger og store glassvinduer har i de siste 10 årene vært et lokale for store eventer.

Scenografi, lys, musikk, kostymer og dramaturgi

Agnar Espegren har skapt ideen til konseptet.

Britiske Jo Medley er forfatteren bak Mordet på Hunsfos.

Endre Sannes Hadland står bak dramaturgien på stykket.

Tobias Øymo Solbakk har regien på scenografi, lyssetting og musikk.

Elisabeth Høibo har stått for videreutviklingen av konseptet, kostymer og kreative ideer, samt hovedansvar for produksjonen.

Skuespillere: Fredrik Borgen Jakobsen, Thomas Askeland Svendsen, Lotte Egebakken, Henrik Stiansen Johansson og Iben Elisabeth Serigstad Quist.

Den interaktive opplevelsen, samt filmproduksjoner er gjennomført av Wingboot.

Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge.


Tør du; å invitere med deg vennegjengen, naboer, jentis eller gutteklubben eller kanskje kollegaene eller noen gode kunder? Bordet er dekket, maten er utsøkt, praten vil gå og mordmysteriet er fantastisk kult å være med på. Blir du med? 

Velkommen til en kveld du aldri har vært med på før!