23. september 2023

Mordet på Hunsfos

Jo Smedley er en av Englands mest kjente mysterieskapere, og har nå skrevet «Mordet på Hunsfos», som blir den neste, store og unike attraksjonen på Hunsøya.

Vi snakker om et skuespill som også er en tre-retters middag og et event for mellom 50 og 100 gjester. Tilbudet blir unikt på Sørlandet, men er store suksesser i utlandet, ikke minst  i Storbritannia.

Ekte Agatha Christie-stil

Jo Smedley skreddersyr historien til å passe på Hunsøya. Hun tar utgangspunkt i ekte historier, navn og steder, selv om selve plottet et oppdiktet. Hun skriver i ekte Agatha Christie-stil og har via sitt firma Red Herring Games, skapt kriminalgåter og mysteriespill for en rekke slott og herregårder i England.

I mysteriene deltar du sammen med skuespillere og servitører, som alle er kledd for anledningen i tidsriktige kostymer. På Hunsøya vil nok både arbeider, sjåføren og funksjonæren komme i klær man har funnet i skuffer og skap på fabrikken.

Jo Smedley i ganga inn til PM6 da hun besøkte Hunsfos. Nå har hun skrivet «Mordet på Hunsfos», som skal bli den neste store opplevelsen til Hunsfos Opplevelse.
Våre fem skuespillere som spiller i Mordet på Hunsfos. Foto: E.Høibo

Bergtatt av Hunsfos

Det blir altså så gøy. Det er kjempemoro å være med på, sier Elisabeth Høibo i Hunsfos Opplevelse. Kvalitet er et nøkkelord i alt Hunsfos Opplevelse foretar seg. Derfor er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Forfatter Jo Smedley er svært anerkjent på området. Hun ble fraktet til Hunsøya for å oppleve med egne øyne før hun begynte å skrive.

Jeg ble bergtatt. Jeg fikk snakke med tidligere ansatte og fikk et nytt inntrykk av hvordan det er å jobbe i en fabrikk. Familie-følelsen som skapes. Nå forsøker jeg å få mest mulig av denne gode atmosfæren inn i spillet jeg skriver på, forteller Jo.

Hunsøya er tidlig ute med mysteriemiddager i Norge. De lover en kveld helt utenom det vanlige. Alt er skreddersydd Hunsfos og så mye som mulig i spillet er historisk korrekt. Utenom mysteriet da. Det skal overraske.

Opplevelse

Har du lyst på en kveld i ekte Poirot-atmosfære? Vil du leke litt Miss Marple? Nå har du muligheten.

Som gjest vil du delta i løsningen av krimgåten. Du får noe opplysninger underveis. Servitørene under middagen er en del av opplegget og du blir dratt inn i spillet og blir en del av det.

Egne pengesedler trykket opp

Vi har til og med trykket opp egne “pengesedler” som skal brukes som “bonger” for drikke i baren i PM5 under skuespillet, avslutter Elisabeth Høibo, prosjektansvarlig for “Mordet på Hunsfos”.

Har vunnet flere priser

Red Herring Games er stolte vinnere av The Small Awards – Home and Away Award, Theo Paphitis #SBS, Jacqueline Gold #WOW! og Hull and Humbers Topp 30 under 30!

Red Herring ble også nummer to i kategorien vår på Mumpreneur Awards, har blitt tildelt #Queenof Murder Mystery og shortlisted for Virgin Media Business #Pitchtorich, og ble i 2016 kåret til en av de 100 beste Small Business Saturday-vinnerne og stilt ut som nr. 10 Downing Street og nominert til PD-porter også.
Wow! Ganske mange priser.

Ta kontakt om du kan tenke deg å arrangere et event med Mordet på Hunsfos.

Tlf 380 444 55

Ta kontakt