Nyheter

Hunsfos blogg – ser hva som skjer her.

Nå tilbyr vi også padleopplevelser

Samarbeid med Padlegleden

En felles padleopplevelse er en unik mulighet til å styrke samholdet og relasjonene mellom ansatte på. En gøy aktivitet i naturskjønne og avslappende omgivelser kan legger tilrette for en minneverdig opplevelse som skiller seg ut fra andre team-building aktiviteter, og som deltakerne vil snakke om i lang tid framover. Hunsfos Opplevelse kan nå i samarbeid med Padlegleden tilby padleopplevelser i skjærgården eller i Otra.

Instruktør med landslagserfaring

Kursinstruktøren er tidligere landslagspadler Hakeem Teland, som i tillegg har kursutdannelse gjennom Norges Padleforbund. Hakeem har padlet tusenvis av timer og kilometer i kajakken sin. Nå vil han dele sine erfaringer med dere og bruke sin kunnskap til å gi dere den beste padleopplevelsen. 

Velg mellom guidet havkajakk-tur eller introduksjonskurs

Turen vil bli lagt i Venneslafjorden eller ved Hartmanns Brygge i Kristiansand. To naturskjønne steder som inviterer til oppdagelse og eventyr. Turene varer vanligvis i 2-3 timer, men kan tilpasses behov og ønsker. 

Her vil du som deltaker få en grunnleggende innføring i padling og lære alt du trenger for å kunne padle aktivt i hverdagen, eller av og til på hytta. Kurset kvalifiserer i tillegg til Våttkort, som er et kursbevis fra Norges Padleforbund. Det må du ha for å kunne leie kajakk rundt om i Norge

Perfekt kombinasjon

Kombiner padlekurs med en av våre opplevelse og få en minnerik dag på vann og på land.

andre blogginnlegg

Legg igjen en kommentar