Aktivitetseldorado i den grønne, urbane bygda Vennesla

Prøv dere på strikkhopping eller rapellering hos Juvet bungy. Eller kanskje det frister med en tur i Tømmerrenna. Ta turen til Hunsfos og bli kjent med en annen side av dine kollegaer. Våre samarbeidspartnere i Vennesla og på Sørlandet tilbyr en rekke spennende aktiviteter for deg og dine kollegaer.

Juvet bungy

Kast deg ut i et heidundrende adrenalinkick med Juvet Bungy. Strikkhopping eller rapellering 57 meter over elva og ned over den frådende fossen.

Erfarne og dyktige guider gir deg ditt livs råeste opplevelse. Ta kontakt så hjelper vi med å bestille et skikkelig adrenalinkick for dine kursdeltagere.

Guidet tur i Tømmerrenna

Vi kan tilby en guidet tur i Tømmerrenna, guiden forteller litt om historien og hvorfor tømmerrenne var så viktig for Hunsfos.

Her går du i den gamle trerenna, langs elva, gjennom tunneller og over ei hengebro, forbi Paulen gård og nedlagte Kringsjå kraftstasjon.Tømmerrenna følger også sporene til Setesdalsbanen, som kjører forbi sommerstid.

Tømmerrenna er i dag den eneste i sitt slag i Norge og er restaurert og vernet.

Det gamle byggverket av tre ble brukt til å fløte tømmer fra skogen til elva i gamle dager. Turen er på ca 4 kilometer.

Setesdalsbanen

Setesdalsbanen er en smalsporet museumsjernbane (1067 mm) med over 100 år gamle damplokomotiver og vogner i drift i Vennesla utenfor Kristiansand.

Det gløder i kull og bobler i kokende vann når det tuter i fløyta på de gamle damplokomotivene. Med ærverdige stasjonsbygninger, stilfulle vogner i teak, hundre år gamle lokomotiver og lukten av brennende kull kan du være med på en unik reise gjennom et lite stykke Norge.

Stig av gamle ærverdige Setesdalsbanen og ta turen videre til Hunsfos.

Vi syr sammen et spennende opplegg i Vennesla

Ute eller inne, vi gjør dagen innholdsrik og morsom

Ta kontakt