Opplevelser

Just pick your adventure

Varierte opplevelser i Vennesla

Romantisk bryllup, teambuilding, sommerfest, konsertopplevelse eller førjulskos, Hunsfos byr på opplevelser for enhver smak. Krydre oppholdet ditt med noen av våre spennende aktiviteter, og vi garanterer at du får noen spesielle og minneverdige dager.

Vi tilbyr varierte og unike opplevelser til deg som gjest, enten du kommer med kjæresten, familien, venner eller alene.

Planleggingen

Planlegging av et arrangement krever ofte lang tid og ikke minst kreativitet, vi kan hjelpe deg med å lykkes med ditt arrangement, vi skreddersyr et hvert arrangement etter deres ønsker og budsjett. Med lang fartstid i bransjen, omfattende nettverk av ulike leverandører ønsker vi å være en inspirerende og kreativ sparringspartner, samt bidra til å tenke helhetlig for din bedrift gjennom hele året. Vi legger alt til rette for suksessfulle samlinger og arrangementer.

Faste arrangementer

Gjennom året har vi mange faste arrangementer på Hunsfos. Noen går av stabelen på fastsatte datoer, mens andre kan bestilles når det passer for deg. Hunsfest er bygdas egen sommerfestival, med flere konserter samme dag. Oktoberfest på høsten og selvfølgelig våre populære julebord med heidundrende konserter. Vår litt roligere og populære “Bøker, mat & prat” arrangeres om høsten. 

I vår kalender finner du en oversikt over årets planlagte arrangementer.

På Hunsfos

Kokkelering i vårt Gladkjøkken eller øl og ginsmaking i vårt bryggeri. Våre populære escapebokser og tankenøtter, eller kanskje du foretrekker en runde med paintball i de gamle fabrikklokalene?

Turområder

Er du glad i å gå tur kan vi friste med en guidet tur i historiske Tømmerrenna, i tillegg har vi tilgang til naturen i Vennesla, med turmuligheter, skiløyper og badeplasser. Eller kanskje du foretrekker en tur med rib i skjærgården?

Bungy og golf

I samarbeid med Juvet Bungy kan vi tilby ekstreme opplevelser som strikkhopping og rappellering. 

Bråvann Golfklubb ligger kun 15 minutter fra Hunsfos og vi kan vi tilby våre gjester tilgang til golfbanen Bjåvann. 

Ta en prat med Annette Jakobsen –  Lykke til med neste arrangement og samling

Ta kontakt