Året er 1957 og forberedelsens til H.K.M Kronprins Olav skal besøke den rolige fabrikken Hunsfos i Vennesla pågår. Et av Sørlandets store maskineri, papir sendes verden over og arbeidssomme venndøler går på jobb hver dag. Fabrikklivet er rolig og arbeiderne er fredelige. De trodde i hvert fall alle at det var det.

Kronprinsen ventes og plutselig er det som en mørk sky faller over fabrikken. En mann er død – myrdet intet mindre!

Ikke bare har nyheten om hans død rystet fabrikken, men det ser nå ut til at en av de mer fargerike lokale innbyggerne kan være den ansvarlige for hans utidige bortgang. 

Spørsmålet er: Hvem har myrdet arbeideren, Christian Beurling like før den store festmiddagen for Kronprins Olav finner sted.

Vi trenger din hjelp til å løse det forferdelige mordet på Hunsfos. Bli etterforsker for en kveld og se om du klarer å løse mysteriet.

Ta kontakt for en spennende kveld på fabrikken

Ta kontakt

Bestill billetter

Hvem er de mistenkte?

Grete Jensen

Direktørens personlige assistent

Magnus Jensen

Tømrerarbeider

Kaare Olsen

Direktørens sjåfør

Anne Fredricksen

Papirtellerske

Josef Jensen

Skiftformann i PM5

Josef Jensen

Skiftformann i PM5

Hva kan du forvente?

Denne kvelden er du med på et interaktivt skuespill hvor du vil bli underholdt fra scenen og mellom de forskjellige aktene vil du få servert en tre-retters middag, med smak av lokale råvarer. Kvelden byr også på morsomme historier fra livet på fabrikken. En interaktiv middag som denne blir alltid mer morsom og inkluderende om man jobber i lag og er mer aktiv. Hvert bord er et lag som skal løse oppgaver sammen. Klarer du å få noe ut av de som jobber på fabrikken?

En helt anderledes teaterforestilling på Hunsfos

Tekst