Nyheter

Hunsfos blogg – ser hva som skjer her.

Hunsfos Opplevelses samarbeidspartnere

Samarbeid med Vipers, Palmesus, Ik Start og Visit Sørlandet

Gode samarbeid fører til gode events

For de som kjenner Agnar Espegren så vet de at Agnar kjenner alle, noe som gir gode relasjoner til jobben vi gjør. I år har vi hatt små og store events i samarbeid med våre gode partnere, og flere events skal gjennomføres denne høsten. Vi gleder oss til å lage fest og moro for våre partnere.

Palmesus – 150 gjester og fullt opplegg med velkomst og konsert i PM6, matlaging i Gladkjøkkenet, ølsmaking i Hunsfos Bryggeri, ginsmaking i Biblioteket, konsert med Dj og Tveit union musikkorps i kjelleren. Det ble en strålende kveld med fornøyde gjester og mye moro.

NTW, Norwegian Travel Workshop i Kristiansand – i samarbeid med Visit Sørlandet og Innovasjon Norge gjennomførte vi avslutningsfesten på Hunsfos. 420 internasjonale gjester besøkte oss og fikk servert en tre rettersmiddag levert av Madhuset, konsert med Onsdagsbandet, trylleshow med magikeren , Dj og konsert med Venneslas egen Ed Sheeran, Daniel Hillestad.

IK Start, Best Event og Hunsfos Opplevelse arrangerte tidenes fest på Sparebanken Sør Arena 18. og 19. august. Tordagen ble det arrangert studentfest for over 4000 studenter med hele seks konserter. Fredag ble det konsert med A Tribute to Queen, med Killer Queen og Pink Floyd Scandinavian, her kom over 1200 besøkende til stadion. Hunsfos Opplevelse og Hunsfos Bryggeri stod for serveringen.

Vipers, verdens beste håndballjenter kom på besøk i vårt Gladkjøkken, og vi synes det er veldig hyggelig når jentene velger tembuilding med Hunsfos Opplevelse. I høst skal vi også arrangere julebord for Vipers-nettverket, som vi gleder oss.

The best experience ever. Would recommended it to everyone. After covid this party was really what we needed.

Deltaker fra India, NTW Kristiansand 2022

andre blogginnlegg

Jul i Vennesla

Legg igjen en kommentar