Nyheter

Hunsfos blogg – ser hva som skjer her.

Smak deg gjennom Hunsfos

I over 100 år har det vært produsert papir på Hunsfos, nå produseres det smaksopplevelser på den gamle fabriken. Italiensk pizza og is, japansk sushi, bakverk med Islandsk vri, makroner og lokale norske håndsverksøl fra Vennesla. Velkommen til smaksopplevelser på Hunsfos.

Delikatesser fra Fabriken

Fabriken Hunsfos

I over 10 år har fabriken servert bakverk, steinovnsbakt pizza og italienske is i Vennesla. Det går rykter om den gode pizzaen over “hele” Sørlandet. Bakverket er fristende, fyldig og mettende, og de produserer selvfølgelig en egen “Hunsfos bolle”. Fabriken holder til i rustikke lokaler med stilige taklamper og møbler og selger i tillegg små interiør ting, krydder og annet til kjøkkenet. Eierne bak er islandske Thordis og Oddur med familie.

LV Sushi på Hunsfos frister med asiatiske smaker

LV Sushi Vennesla

Sushien på Hunsfos er god på smak på maten og her vil du ikke bli skuffet. Du kan velge å spise i restauranten eller du kan ta takeaway, bestille overtidsmat, selskapsmat og catering.

Oslo har Pascal, Hunsfos har Karamell konditori

Karamell Konditori

Karamell konditori ligger litt gjemt inne i PM6. Men når du først finner herligheten er det som å komme i paradis. Ukrainske Olga og Igor produserer gastronomiske skatter, her kan du bestille delikate kaker, konfektsjokolade og smakfulle og fargerike makroner. Oslo har Pascal, Hunsfos har Karamell konditori.

Øltanker på Hunsfos Bryggeri

Nå kan du bli med på ølsmaking på Hunsfos Bryggeri og destilleri

Hunsfos Bryggeri og destilleri

«Øl fra Hunsfos» er en betegnelse som virkelig er et høykvalitetsprodukt. Det unike ølet er blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt som har vunnet pris i London beer contest. Nå har du mulighet til å ta med bedriften på ølsmaking i de historiske fabrikene på Hunsfos. Her vil dere lære mer om bryggingen og få en innføring i produksjon, smak og historie. Bryggeriet har vunnet priser for sitt gin, Nordic river. 

Hunsfos ligger nord for Kristiansand, kun knappe 20 minutters kjøretur fra Kvadraturen, området ligger på Hunsøya, og elva Otra renner på begge sider av øya.

Øya huser også kontorer, byggvarehandel, bilforhnadlere og ikke minst et par gode gastronomiske skatter. Det jobber til daglig over 700 personer på Hunsfos.

Vi jobber kontinuerlig med å få inn de riktige leverandørene til Hunsfos, med hyggelige kafeer og møteplasser håper vi at miksen nå vil tiltrekke seg nye kundegrupper til øya

Trygve Aas, daglig leder Hunsfos Næringspark

andre blogginnlegg

Legg igjen en kommentar