Nyheter

Hunsfos blogg – ser hva som skjer her.

Sparebanken Sør generalsponsor til Hunsfest

Sikrer et godt kulturtilbud i Vennesla

Sparebanken Sør har i år gått inn som generalsponsor til Hunsfest og med dette ønsker å bidra til en lokal festival i Vennesla.

Banken ønsker å ta et samfunnsansvar, og som regionens største bank skal vi bidra til bærekraftig vekst og utvikling. Med dette bidraget er banken med på å sikre festivalens fremtid.

Ønsker å bidra til bærekraftig vekst

Bakgrunnen er bankens gavestrategi. Vi ønsker å ta et samfunnsansvaret, og som regionens største bank skal vi bidra til bærekraftig vekst og utvikling, sier assisterende banksjef for bedriftsmarkedet Roald Bruun Ruthjersen i Sparebanken Sør, avdeling Vennesla.

Vi skal gi tilbake av overskuddet vårt til landsdelen, og i år har vi satt av 149 millioner kroner til gavefondet, som deler ut midler til små og store prosjekter i nærmiljøet, lag og foreninger, kunst og kultur, næringsutvikling og en rekke andre allmennyttige formål avslutter Steinar Larsen, banksjef i Vennesla.

Hunfest – festivalen for alle

Dette er en festival som favner alle fra 18 – 80 år, vi ønsker å spisse vår profil inn mot et bredt marked, noe som er positivt for Vennesla og bygda.

Dette er åttende året med Hunsfest og det er viktig med forutsigbarhet for oss, og viktig at det lokale næringslivet støtter opp om det som skjer, slik at vi får en forutsigbarhet sier en takknemlig festivalsjef Agnar Espegren.

andre blogginnlegg

Legg igjen en kommentar