Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi kan si mye fint om oss selv og hvordan vi synes våre lokaler og eventer er, men det viktigste av alt er hvordan våre gjester oppfatter oss. Her finner du tilbakemeldinger fra noen av våre gjester som har besøkt oss på Hunsfos.

Hva sier kundene våre om Hunsfos Opplevelse?

TUSEN TAKK for bra opplegg hos dere i går – og super service fra samtlige involverte! Vi hadde både bra møte i de rette omgivelsene for oss, akkurat slik vi trengte i går. Dernest var Gladkjøkkenet en innertier.

Cameron Sense AS    
Vibeke Håverstad

Vi valgte Hunsfos Opplevelse som leverandør av hele avslutningsfesten under årets Norwegian Travel Workshop (NTW). De hjalp til med planlegging, kom med kreative ideer til underholdning, overraskende stunt og humoristiske påfunn. Maten levert av Madhuset AS var aldeles nydelig, og det ble en fest vi ikke har sett siden før pandemien.
På evalueringen fikk gjengen på Hunsfos toppscore.
Tusen takk for samarbeidet! Stolt av å ha dere som partner i Visit Sørlandet.  

Visit Sørlandet AS   
Synnøve Elisabeth Aabrekk, daglig leder

Vipers hadde en fantastisk opplevelse på Gladkjøkkenet i slutten av august. Laget, styret og administrasjon brukte muligheten til å knytte bånd, bli enda bedre kjent og ikke minst ha en hyggelig kveld med mat og drikke. Det var akkurat dette vi fikk. Kvelden ble styrt av en energisk Agnar som alltid leverer fra øverste hylle, gode historier, og en motiverende væremåte som bidrar til at alle gir max.
Jeg og resten av Vipers anbefaler dette på det sterkeste, både som teambuilding, kick-off eller sosialt.

Vipers Kristiansand  
Christer Paulsen, salg- og markedssjef

Takk for en kjempefin dag! Digg mat, god service og veldig kule omgivelser. Alt var veldig bra, har kun fått positive tilbakemeldinger av deltagerne.

Kristiansand Kommune 
Merethe Ulvnes, arrangør

Det var helt magisk å kunne feire den store dagen på Hunsfos. De elegante, men samtidig rustikke lokalene satte virkelig sitt preg på kvelden. Vi fikk også god hjelp i forkant av bryllupet med planlegging og rigging, slik at vi fikk det slik vi ønsket. Grillbufféen var også helt fantastisk! 

Brudepar  
Elise & Jon Even Kile

Det har vært helt magisk, ingenting å klage på. Perfekte ansatte, mat, oppfølging og lokaler. Foredragsholder var storfornøyd med lokalene, maten og riggen.  
Vi kommer igjen, allerede i desember.

Vennesla Kommune Oppvekst og inkludering
Hildegunn Lundevold

Tusen millioner takk for ei super økt med en fantastisk flott gamemaster. Folk var helt i ekstase! Opplevelsen ble en gjenganger i alle samtaler i kveld. En god energi for gruppa, noe vi tar med oss i det videre arbeidet! 
 
Igjen, tusen takk! 🤩

Vennesla Kommune
Kari Oanh Gjerald

Alt var helt perfekt, vi koste oss en hel haug. Tusen takk for god hjelp, deilig mat og fin stemning! Perfekt for julebord med verdens beste kollegaer. Gøy med teamwork i kjelleren, vi løste oppgavene og fant ut av mysteriet i escapeboksene.

Solsletta Barnehage
Adelheid Frost Mykland

Gladkjøkken var helt fantastisk. Maten var nydelig, underholdningen fantastisk. Alle var strålende fornøyde. TUSEN TAKK.

Barneverntjenesten for Kristiansandsregionen
Indira Derviskadic

Jeg har bare positive tilbakemeldinger fra gjestene jeg inviterte til Gladkjøkkenet. Supergod meny og service👌👌 Rammene rundt og lokalet er bare gjennomført og stilig. Videre anbefalinger av opplegget er allerede i gang.

60 års jubilant
Mvh Marit

Takk for at vi fikk bruke lokalene på Hunsfos til Regional dag Agder i går.
Virkelig fine lokaler, god støtte underveis, og super mat! Så tusen takk for oppholdet, det ga mersmak!.

Agder fylkeskommune
Benny André Johansen
Rådgivert

Takk til våre fantastiske kunder, vi elsker å lage opplevelser for dere!

Hunsfos Opplevelse AS  
Agnar Espegren, daglig leder